Jotain, josta voit tarjoilla viiniä tai mehua

Teatteriesityksiin osallistuessa kiinnittää monesti huomiota kauniiseen lavastuksen. Kuinka hienosti 1900-luvun alun miljöö on tuotu esille sisustuksella ja kauniilla kattauksilla kristallilaseineen. Se saa haaveilemaan jostain samankaltaisesta tunnelmasta. Löytyisipä minultakin kauniita laseja, joista voisin tarjoilla vierailleni viiniä ja mehua, kuten vanhan ajan kartanoissa tehtiin?

Lasit tunnelman luojina

Laseilla voit luoda monenlaisia tunnelmia kotiisi. Kristallilaseilla teet kattauksestasi hetkessä tyylikkään ja unohtumattoman. Lasien valinnat kannattaa tehdä myös juomien mukaan. Viinit kannattaa tarjota niille suunnitelluista laseista. Hyvä viinilasi tuo viinin aromit esille. Valkoviinilasi on tyypillisesti pienimaljaisempi kuin punaviinilasi. Punaviini tarvitsee enemmän tilaa, jotta sen aromit pääsisivät esille oikeanlaisina. Muista myös karahvi viinintarjoiluun. Mehu-, vesi- tai maitolasiksi sopii hyvin muodoltaan yhteneväinen lasi, ilman maljamaista alaosaa.

Aikaa kestävät lasit

Kauniit, laadukkaat ja tyylikkäät lasit kestävät aikaa. Käyttöajan lisäämiseksi ne kannattaa myös huoltaa hyvin, pesemällä ne oikein. Kristallilasien huollossa on tärkeää muistaa, että ne tulee pestä aina käsin. Kristallilasit rikkoutuvat helposti, sillä niiden materiaali on ohuempaa. Myös kultaukset ja koristeet kärsivät konepesussa.

Ideoita lasien valintaan

Saatavilla oleva lasivalikoima on runsas. Halutessasi voit jopa valita käyttöösi tietyn lasisarjan tai -setin. Lasien materiaalit vaihtelevat ja ne saa halutessaan myös kultareunuksilla ja koristeilla varusteltuna. Tsekkaa ideoita lasivalintaasi täältä ja ostaa verkosta tilanteesi parhaiten sopivat lasit.